Tatrankové koule

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tatranky rozlámeme na menší kousky, nasypeme je do nožového mixéru a rozmixujeme je na jemnou drť, kterou nasypeme do mísy. Přidáme rozpuštěnou Heru, cukr, oříšky a rum. Vše důkladně promícháme a hmotu necháme ztuhnout v chladu.

Ze ztuhlé hmoty oddělujeme malé kousky a v dlaních z nich utvoříme kuličky, které necháme oschnout.

Čokoládovou polevu rozpustíme, vždy část nalijeme do malé misky, kuličky v ní jednu po druhé krouživými pohyby ze všech stran obalíme a necháme dobře ztuhnout.

Poznámka k receptu

Po namočení do čokoládové polevy můžete kuličky ještě obalit v mletých lískových oříšcích.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...