Živáňská

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso a slaninu nakrájíme na kostky, klobásy na kolečka. Cibule a brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na kousky. Vše nasypeme do mísy, promícháme a dochutíme čerstvě mletým pepřem a solí.

Připravíme si čtyři archy dvojitého alobalu o straně asi 30 cm, potřeme je lehce olejem a rozdělíme na ně připravenou směs. Důkladně ji do alobalu zabalíme, aby šťáva během pečení nevytékala, balíčky položíme na plech, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 1 hodinu.

Poznámka k receptu

Živáňskou podávejte s čerstvou zeleninou nebo salátem.

Hodnocení: 4,5/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...