Gurmet 05/2018

Gurmet 05/2018

V příštím čísle se můžete těšit na řadu inspirativních témat a reportáží. Vezmeme si na paškál starý dobrý květák a ukážeme vám, jak z něj vykouzlit parádní pokrmy.

Budeme pracovat s mladým, křehkým a šťavnatým masem, které k jaru neodmyslitelně patří, a také se pustíme do výroby domácích těstovin, které jsou hitem všech trendy restaurací. V rozhovoru vám představíme Marka Fichtnera, porotce soutěže MasterChef, který jako šéfkuchař zaoceánské lodi procestoval snad celý svět a po návratu do Prahy se proslavil svou bílou rajčatovou polévkou. V hlavním tématu si posvítíme na kávu, jež v poslední době zažívá velkou revoluci. A zavěštíme si z křišťálové koule, zda ji náš starý dobrý turek vůbec přežije...

Květnový Gurmet vychází 17.4. 2018